Filter tonen
Sorteren op
Filter
Farbe
Neuheiten
Style
Sportart
Outfitart
Textilart
Materialart
Größe
Ballart
Voor iedereen die regelmatig en langer sport, is een robuuste, ruime sporttas onmisbaar. Enkel in een sporttas vervoert u veilig en comfortabel uw sportkleding, schoenen, equipment en andere spullen die u nodig heeft voor uw training.
Of het nu gaat om voetbal, volleybal, handbal, tennis of uw dagelijkse fitnesstraining, een goed gevulde sporttas is essentieel. De JAKO sporttassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zijn duurzaam en gemakkelijk te vervoeren. Dankzij de schouderriemen met polstering kunnen de sporttassen gemakkelijk over de schouder worden gedragen. De schouderriem kan ook vlot worden afgenomen, zodat u kan terugvallen op de gebruikelijke handvaten. De JAKO sporttassen zijn verkrijgbaar met of zonder bodemvak. Het bodemvak biedt plaats aan maximaal drie paar schoenen die u samen met nog enkele andere gebruiksvoorwerpen apart van uw andere textiel kan bewaren. Het geeft uw tas nog meer stabiliteit en robuustheid. Extra voorziene natgoedvakken, die bij de meeste sporttassen aan de zijkant zijn aangebracht, geven u de mogelijkheid om uw bezwete kleren apart op te bergen en zo in het binnenste deel van de sporttas onaangename geuren na het sporten te voorkomen. In bijna alle modellen bevat het binnenste deel van de tassen een sleutelvakje. Dit is ideaal om bij het trainen of tijdens een wedstrijd sleutels, portemonnee of andere waardevolle spullen op te bergen. Het ruime hoofdvak van de JAKO sporttassen is altijd voorzien van een tweewegs-ritssluiting. Het materiaal van 100% polyester maakt de sporttassen duurzaam en toch aangenaam licht. Bovendien zijn de JAKO-sporttassen duurzaam dankzij de hoogwaardige afwerking en behouden ze hun vorm. Met maximaal acht kleurencombinaties en aan de voor- en achterzijde van de sporttassen grote vrije ruimtes, die zich perfect lenen voor bedrukkingen met clublogo, spelersnamen of sponsors, zijn de tassen ideaal voor clubs en amateurteams.

De JAKO sporttassen zijn uw ideale partner voor uw dagelijkse sport of voor een weekendje weg, doordat u uw sportuitrusting steeds handig kan wegstoppen. Als u nog niet weet wat u allemaal in uw sporttas kan stoppen, neem dan eens een kijkje in onze JAKO Onlineshop. Hier vindt u genoeg sportkleding, sportuitrusting en accessoires om uw nieuwe tas te vullen.