Turnzakken

(7 Producten)
Kleur
Nieuw
Sport
Turnzak, gymzak, hipster bag, shoe bag, turntas. Er zijn veel namen voor de relatief kleine, handige tas die met zijn koorden ook over de schouders en op de rug kan worden gedragen. De JAKO turnzak bestaat voor 100% uit polyester en is daarom robuust en gemakkelijk te reinigen.

Voor wie zijn de turnzakken geschikt? Kinderen, dames of heren? Het maakt niet uit, de JAKO-turnzakken zijn geschikt voor elke leeftijd en geslacht, vanwege hun unieke, moderne ontwerp. En omdat ze heel licht en gemakkelijk te dragen zijn, vallen ze bij iedereen in de smaak. De turnzak is verkrijgbaar in twee verschillende versies en in maximaal zes verschillende kleuren. U kan de turnzak ook eenvoudig als schoentas gebruiken. Door de grootte van 33 * 44 centimeter heeft de tas genoeg ruimte voor elk paar schoenen. Voor het draagcomfort zijn aan de zijkant van de schoentas koorden bevestigd. Aan deze koord kan u de JAKO-schoentas ophangen en steeds veilig naast uw lichaam meenemen. Het maakt niet uit wat voor soort sport u beoefent, in de turnzak is er plaats voor alles, of het nu kleding, schoenen of accessoires zijn. Bovendien leent de turnzak zich heel goed voor bedrukkingen met clublogo- of embleem. Zo wordt elke schoentas op maat ontworpen voor elke atleet en club apart en hoeft u niet telkens te vechten voor een exemplaar dat er net hetzelfde uitziet als alle andere.

De turnzak heeft veel toepassingen, of het nu op school is, op sport of in de vrije tijd. U kan er uw spullen altijd veilig in kwijt en hem steeds comfortabel naast u dragen, waar u ook naartoe gaat. Dit maakt van uw JAKO turnzak uw dagelijkse partner.