Voetballen Equipment

Filter tonen
Sorteren op
Filter
Farbe
Ballart
Neuheiten
Style
Sportart
Outfitart
Textilart
Materialart
Größe
Het is niet zonder reden dat de sport voetbal vernoemd is naar zijn hoofdrolspeler. Of heeft u ooit al een echte voetbalwedstrijd zonder voetbal gezien? Omdat de voetbal aan vele vereisten moet voldoen, biedt JAKO voetballen aan voor elk doel. Met goedgekeurde wedstijdballen, duurzame trainingsballen, lightballen voor kinderen en speciale indoorballen voor de zaal is de selectie van JAKO-voetballen enorm uitgebreid. Of u nu aantreedt als amateurvoetballer op een speelveldje of als professional bij uw club, bij JAKO vindt u beslist het ronde speeltuig dat aan uw eisen voldoet.

Onze JAKO-wedstrijdballen zijn FIFA Pro-goedgekeurd en worden daarom toegelaten als officiële wedstrijdballen. Door hun lichtheid en de speelvreugde die ze verschaffen vormen deze ballen een belangrijk onderdeel van elke voetbalspelvorm. De JAKO-wedstrijdballen zijn gemaakt van een duurzame, slijtvaste PU-bovenlaag met dragermateriaal uit nylon-polyester voor een verhoogde temperatuurbestendigheid. De extra dempingslaag zorgt voor een betere balcontrole en optimaal vluchtpatroon van de ballen. Zelfs een harde trap kan geen kwaad. Door de 4-lagige laminering zijn ze zeer resistent. De blazen zijn gemaakt van zacht natuurrubber of latex en zorgen voor een optimaal balgevoel en minimaal luchtverlies. Met verschillende modellen en kleuren biedt JAKO een verscheidenheid aan wedstrijdballen die elk team een ​​ruime keuze geeft. De bovenlaag met structuur geeft de speler uitstekende grip en een goed balgevoel.

Voor trainingen meerdere keren per week zijn de JAKO-trainingsballen net wat u nodig heeft. Alle trainingsballen zijn gemaakt van stevig materiaal en de naden zijn speciaal gecoat voor een ​​langere levensduur bij frequent gebruik op training. Onze trainingsballen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, kleuren en maten. Dus voor iedereen, van kinderen en jongeren tot volwassenen, is er de juiste voetbal voor training.

Voor opkomende supertalenten en alle starters biedt JAKO speciale lightballen. Met verschillende maten en gewichtsklassen van 290 gram tot 360 gram bezorgen we elk kind een optimaal balgevoel. Dit geeft hen de mogelijkheid om al op jonge leeftijd met hun voeten te toveren op het veld. De fantastische bonte kleuren van onze voetballen geven ook de allerjongsten grote spelvreugde op het veld, waar ze kunnen rijpen en misschien wel hun droom verwezenlijken ooit profvoetballer te worden. Met hun kleiner gewicht en formaat passen ze perfect bij elk kind en in elke sporttas. Bovendien biedt JAKO ook indoorballen met een speciale oppervlaktecoating, die perfect zijn voor wedstrijden in de zaal.

Zoals u kan zien, zijn er tal van voetballen voor verschillende types van gebruik. Bekijk even wat uw verwachtingen zijn en kies de perfecte bal voor u uit. Het maakt niet uit welk JAKO-voetbal u kiest. Onze ballen zijn van uitstekende kwaliteit en worden u snel en betrouwbaar bezorgd.