Heren Trainingspakken

Filter tonen
Sorteren op
Filter
Sportart
Farbe
Materialart
Neuheiten
Style
Outfitart
Textilart
Größe
Ballart
Op weg naar uw training of op de bank tijdens de rust: een herentrainingspak zorgt ervoor dat u warm blijft en ook nog eens goed voor de dag komt. Uiteraard hoort een fraai design er voor onze herentrainingspakken immers bij.

 

Trainingspak voor heren – is dat nog van deze tijd?

En of! Sporters dragen trainingspakken bij elke gelegenheid die zich aandient, of het nu gaat om een hobbysporter of een professional. Een trainingspak houdt uw spieren immers warm als u aan de zijlijn staat, beschermt u tegen weer en wind en is de passende sportoutfit op weg naar en van de training. En natuurlijk verhullen we niet dat een trainingspak voor heren ook populair is na het werk en in het weekend, bij het relaxen op de sofa, tijdens het shoppen of tuinieren. De vormeloze trainingspakken voor heren zijn verleden tijd – vandaag vindt u sportpakken in de meest uiteenlopende kleuren, vormen en materialen die passen bij uw andere kleding.

 

Welk materiaal is geschikt voor een herentrainingspak?

Wat het materiaal voor een herentrainingspak betreft, hangt alles af van waar u het voor nodig heeft. Als u uw sportpak ook op training of in ieder geval tijdens de warming-up draagt, dan moet u inzetten op hoogwaardige synthetische vezels, die ademend, licht en comfortabel zijn. Het zweet wordt naar buiten afgevoerd, maar toch houdt zo’n trainingspak u lekker warm. Indien u echter uw trainingspak enkel voor bepaalde afstanden of 's avonds op de sofa aantrekt, dan is een katoenen trainingspak ook goed: hoewel dit eerder ongeschikt is om in te sporten – het  katoen zuigt zich vol, waardoor het trainingspak zwaar en ongemakkelijk wordt – is zo'n sportpak precies goed voor de vrije tijd, want het is lekker knus en in de winter geeft het warmte.

 

Voor een stijlvolle verschijning: vrijetijdspak voor heren

Een bijzonderheid onder de trainingspakken voor heren zijn de zogenaamde vrijetijdspakken. Bijna alle professionele sporters hebben zo'n trainingspak, dat meestal zorgt voor een elegantere uitstraling en gepersonaliseerd is, met het clublogo, het spelersnummer en de naam van de speler. U draagt zo'n trainingspak voor heren wanneer u uw club vertegenwoordigt op een evenement, een persconferentie of gewoon onderweg bent met uw team. Vraag ons gerust naar de bedrukkingsmogelijkheden voor uw herentrainingspak - wij helpen u graag verder!