Kinderen ICONIC

Filter tonen
Sorteren op
Filter
Style
Farbe
Sportart
Neuheiten
Outfitart
Textilart
Materialart
Größe
Ballart
De nieuwe collectie van JAKO staat garant voor topprestaties en een moderne look. De ICONIC teamlijn, die in 2024 werd uitgebracht, is over de hele linie indrukwekkend. Modern design gecombineerd met sportieve snits en functionele materialen.
Sportieve pasvormen in kindermaten benadrukken perfect het figuur van de kleine talenten. Bepaalde modellen zijn ook verkrijgbaar met een KEEP DRY-functie. Vocht wordt door microfijne vezels naar het oppervlak van de stof getransporteerd. Houd je lichaam comfortabel. Het materiaal van de ICONIC styles droogt heel snel en beschermt je tegen afkoeling op koude dagen. Met in totaal elf kleurstellingen is de lijn de perfecte metgezel voor je team. De ademende functionele materialen zijn bijzonder sneldrogend en bieden optimaal comfort. De zeven stijlen in de ICONIC teamlijn zijn gemaakt van gerecycled polyester.

De lange levensduur van de collecties is bijzonder aantrekkelijk voor clubs. De ICONIC teamlijn is verkrijgbaar tot 2027 en omvat items van hoodies tot T-shirts. Bestel nu het juiste tenue voor jou en je team.