WELKOM OP DE NIEUWSBLOG VAN JAKO

05.05.2021

De Corporate Teamwear-catalogus is er: JAKO rust nu ook bedrijven uit!

We boren een nieuwe markt aan!
De Corporate Teamwear-catalogus is er: JAKO rust nu ook bedrijven uit!
We boren een nieuwe markt aan! Vanaf nu is er bedrijfs- en vrijetijdskleding van JAKO voor alle ondernemingen die de teamspirit van hun personeel willen verbeteren. De eerste Corporate Teamwear-catalogus uit onze geschiedenis is nu beschikbaar en kan hier worden gedownload. 

We hebben onze collectie voor bedrijven voorgesteld op in totaal 130 pagina’s, die ook tal van bijkomende info bevatten. In het oog springen onze twee nieuwe teamlines, die we speciaal voor onze nieuwe klanten hebben uitgewerkt: ORGANIC en DOUBLETEX.

100 % gecertifieerd biologisch katoen

ORGANIC is onze eerste teamline die volledig gemaakt is van katoen uit gecontroleerde biologische teelt. Dit katoen groeit op velden met een regelmatige vruchtwisseling, waar geen gebruik gemaakt wordt van chemische pesticiden, noch meststoffen. De oogst gebeurt met de hand en zonder chemische ontbladeringsmiddelen. Het gebruik van genetisch gemodificeerde zaden is verboden. ORGANIC omvat 8 modellen en maar liefst 16 verschillende kleuren.

DOUBLETEX – een exclusief ontwikkeld functioneel materiaal

De teamline DOUBLETEX is uiterst functioneel en buitengewoon duurzaam. Het gelijknamige functionele materiaal hebben we exclusief ontwikkeld in samenwerking met een gevestigde leverancier, die over jarenlange expertise beschikt. DOUBLETEX combineert de beste eigenschappen van functionele vezels en katoen. De garens worden gesponnen volgens het innovatieve VORTEX®-procédé. Nog meer info over DOUBLETEX vindt u op een website, waar we de materiaalmix uitgebreid aan u voorstellen. De teamline biedt 5 modellen met tot wel 8 kleuren.

Alle artikelen van de teamlines ORGANIC en DOUBLETEX kan u nu ook online terugvinden. Klik op de knop ‚Corporate Teamwear' bovenaan links op www.jako.be/nl/ om in onze nieuwe shopomgeving binnen te gaan.

Alle info over de nieuwe teamlines staat uiteraard ook in de Corporate Teamwear catalogus. Hierin tonen we u bovendien bijpassende accessoires zoals schoenen, tassen en jassen. Klik er u zeker even door en neem de PDF mee naar uw werk - wie weet kunnen wij u en uw team binnenkort ook naast het sportveld uitrusten!