WELKOM OP DE NIEUWSBLOG VAN JAKO

21.07.2022

JAKO verlengt partnership met Jamal Ben Saddik

Ook in de toekomst zullen wij de Belgische kickbokser Jamal Ben Saddik van uitrusting voorzien.
JAKO verlengt partnership met Jamal Ben Saddik
JAKO heeft het contract met de kickbokser Jamal Ben Saddik verlengd. De bevoorrader van teamsport-outfits  zal de Belgische topatleet en zijn team „JBS“ dus blijven voorzien van een kwaliteitsvolle service, kleding en equipment. 

Jamal (31) werd geboren uit Marokkaanse ouders in Antwerpen. Dankzij zijn vader maakte hij op negenjarige leeftijd kennis met kickboksen. Sinds 2012 komt hij uit op professioneel niveau. Zijn grootste triomf tot dusver haalde hij binnen door in 2018 de "Heavyweight Grand Prix" te winnen. Op de huidige ranglijst prijkt Jamal in zijn gewichtsklasse op een mooie tweede plaats. Zijn volgende kamp vecht hij uit op 20 augustus in Düsseldorf tegen de Roemeen Benjamin Adegbuyi.

Beter bekend als „The Goliath“ weet Jamal enorm veel harten te beroeren. Op Instagram heeft hij dan ook intussen zelfs de kaap van 1 miljoen volgers gerond. Voor JAKO is Jamal reeds sinds 2015 ambassadeur van het merk. We kijken erg uit naar onze verdere samenwerking en wensen hem voor zijn duel op 20 augustus uiteraard alle succes toe.