WELKOM OP DE NIEUWSBLOG VAN JAKO

19.01.2022

Professionele teamkledij voor werk en vrije tijd

De nieuwe JAKO Corporate Teamwear-catalogus is vanaf nu beschikbaar.
Professionele teamkledij voor werk en vrije tijd
Wat maakt een team sterk? Gemeenschappelijke doelen, waarden die we delen en het plezier om samen iets te bereiken. Elk team is uniek – en heeft daarom een uniforme outfit nodig.

In onze nieuwe JAKO Corporate Teamwear-catalogus zetten wij op 128 pagina's professionele teamwear voor werk en vrije tijd in de kijker. Centraal staan de twee teamlines ORGANIC en DOUBLETEX, die wij speciaal hebben ontwikkeld voor teams uit industriële, commerciële en nog tal van andere sectoren.

Gecertifieerd biokatoen
De artikelen van de teamline ORGANIC zijn volledig gemaakt van katoen van gecontroleerde biologische teelt. Het gebruik van vezels van gekamd, ringgesponnen katoen levert een lange levensduur op. Bovendien zijn de artikelen voorgekrompen en wasbaar op 60 °C.

Exclusieve materiaalmix
Aan de basis van de teamline DOUBLETEX ligt de exclusief ontwikkelde en uiterst functionele JAKO-materiaalmix. Dankzij de innovatieve VORTEX-garentechnologie en verstevigde naden zijn de artikelen zeer slijt- en vormvast. Alle modellen van deze teamline zijn tevens gecertifieerd met het Hohenstein-kwaliteitslabel "Tested Workwear" en zijn geschikt voor professionele textielreiniging conform DIN EN ISO 15797.

Verdere info over de teamlines en Corporate Teamwear in het algemeen is uiteraard in de nieuwe catalogus terug te vinden. 

Klik hier om de Corporate Teamwear 2022-catalogus online te doorbladeren.